Am fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit. Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu smantana si 3 lingurite c
Am fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit.
Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu smantana si 3 lingurite cu faina. Pentru ca smantana era tare, aproape ca untul, am mai "inmuiat" amestecul cu supa de carne, care se racise.
Am parpolit putin feliile de carne si am turnat amestecul de smantana peste carne.
Am lasat-o sa dea cateva clocote si gata!
Am gustat-o imediat ce i-am pus un pic de piper deasupra.
Se poate servi cu mamaliguta.
Pofta buna!
Reteta Carne de vitel cu sos de smantana a fost propusa de moatza pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Scallopine alla marsala,
Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,
Rulouri de carne de vitel
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios