Carne de vitel cu sos de smantana

Am fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit. Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu smantana si 3 lingurite c

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi mic de vitel
  • 3 linguri smantana
  • 3 lingure faina
  • unt
  • supa de carne (daca e nevoie)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit.

Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu smantana si 3 lingurite cu faina. Pentru ca smantana era tare, aproape ca untul, am mai "inmuiat" amestecul cu supa de carne, care se racise.

Am parpolit putin feliile de carne si am turnat amestecul de smantana peste carne.

Am lasat-o sa dea cateva clocote si gata!

Am gustat-o imediat ce i-am pus un pic de piper deasupra.


Se poate servi cu mamaliguta.

Pofta buna!

Reteta Carne de vitel cu sos de smantana a fost propusa de moatza pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:

Scallopine alla marsala,

Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,

Rulouri de carne de vitel

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post