Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga
Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga in untura ramasa cepele taiate in felii foarte subtiri. Intr-un alt vas, se pune un strat de ceapa, se asaza feliile de carne, sare, piper, din nou un strat de ceapa si verdeata tocata marunt deasupra. Se toarna vinul si apa si se introduce vasul in cuptorul preincalzit si se lasa la fiert pe foc mic pana cand apa scade.
Mancarea se serveste cu paste fainoase sau morcovi sote.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios