Carne de porc tocata cu rulada de omleta

Carne de porc tocata cu rulada de omleta este o mancare delicioasa. Pentru a face aceasta reteta va trebuie 1 kg carne de porc tocata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru rulada de omleta:
  • 4 oua
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carne de porc tocata cu rulada de omleta este o mancare delicioasa. Pentru a face aceasta reteta trebuie sa amestecati carnea tocata cu ceapa tocata marunt sau razuita, ouale, 2 linguri de faina cernuta si usturoiul pisat.
Trebuie sa aveti o compozitie ca de chiftele.
Faceti apoi omleta. Bateti bine ouale si amestecati cu ardeiul taiat cubulete, sare piper si patrunjel.  Le coaceti ca pe clatite. Aveti grija sa nu va iasa prea groase. Cand sunt gata le rulati si taiati rulada formata in trei - patru bucati. In jurul fiecarei rulade formate puneti carne si formati ca si o chiftea pe care o prajiti apoi in ulei.


Carnea de porc tocata cu rulada de omleta se taie in doua si se serveste alaturi de cartofi piure sau natur.
La acest preparat as avea nevoie de o un set wok marca Vitesse France de la Kitchen Shop.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide