Presaram fileul de porc cu sare si piper, 3 felii le presaram si cu parmezan razuit si cu busuioc proaspat. Tragem carnea pe frigarui impreuna cu tuc
Presaram fileul de porc cu sare si piper, 3 felii le presaram si cu parmezan razuit si cu busuioc proaspat.
Tragem carnea pe frigarui impreuna cu tuchiniul taiat rondele si prajim 5 minute intr-o lingura de ulei.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Mancare rapida din pui mazare si morcovi fini
Rulada de spanac cu sunca si branza
Placinta cu spanac si ou
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala