Carne de porc cu sos iute

Se taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea, apoi se scoate pe o farf

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de porc
  • 4 linguri de ulei
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe
  • o cana de supa de carne
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o lingurita de coriandru
  • boia iute

Mod de preparare

Se taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea, apoi se scoate pe o farfurie. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se spala si se taie in bucati cat mai mici. Ardeiul iute se taie pe jumatate, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Se caleste ardeiul gras impreuna cu ceapa in ulei incins, se adauga ardeiul iute si un praf de sare si se condimenteaza cu boia, piper, cimbru si coriandru. Se stinge cu supa de carne si se lasa pe foc sa fiarba. Se adauga bucatile de carne si se acopera vasul, sa fiarba inabusit.
Se presara cu patrunjel verde tocat marunt si se serveste cu garnitura de orez cu legume.

Alte retete culinare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala