Carne de porc cu saramura

Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.2 kg carne de porc
  • 300 g de ficat de porc
  • 100 g slanina (afumat)
  • 200 g de untura
  • 30 g de sare
  • 50 g faina
  • 50 g tocana de legume
  • 3 cesti boia ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • 1 g piper (boabe)

Mod de preparare

Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajeste pe ambele parti in untura fierbinte.

Din untura ramasa se pregateste un sos cu boia de ardei rosu, marar tocat, tocana de legume (se pot folosi si ardei gras si rosii crude). Carnea se va termina de prajit in acesta saramura.

Vom pregati separat o pasta din slanina, smantana si branza.
Alte retete culinare

recomandate:

Vinete coapte

Tocanita iepure

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Vinete umplute

  De cum am zarit la piata , micile vinete ca niste butelcute , m-am indragostit de ele :D . Le-am si vazut umplute la...

Vinete umplute
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide