Carne de porc cu cascaval

Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de carne de porc nu prea grasa
  • 200-250 g de cascaval tare
  • de orice fel
  • 1 pahar de smantana
  • Pentru saramura:
  • sare
  • piper
  • mustar
  • ketchup
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • maiorana
  • rozmarin
  • sau orice alt condiment
  • ulei

Mod de preparare

Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le batem putin si le asezonam cu sare si piper. Ungem cu unt un vas yena mai mare si punem in el feliile de carne. Pregatim un sos din cascaval ras, smantana si mustar si il turnam peste carne sa o acopere. Prajim in cuptor preincalzit, la foc mediu, timp de 25 de minute, pana cascavalul devine maroniu.
Alte retete recomandate:

Mancare de dovlecei

Dovlecei cuptor

Ciorba dovlecei

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Ciorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide