Carne de porc cu cartofi

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi, jumari, piper, maiorana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de stomac de porc
  • sau burta
  • 2 kg de cartofi
  • 300 g jumari marunte
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 2 cepe)
  • 1 lingurita de boia
  • 1 lingura de untura sau 1 dl ulei
  • putina maiorana

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi, jumari, piper, maiorana si sare. Punem acest amestec in stomac si il coasem. IL fierbem intr-un vas mai mare timp de 2 ore, apoi il punem intr-o tava unsa si il prajim pana devine crocant.
Alte retete culinare recomandate:

Tocanita de pui

Ciorba radauteana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Ciorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide