Carnea de porc cu ananas este o mancare de carne exotica deosebit de delicioasa. Se poate servi cu orez fiert. Se pun fasiile de carne intr-un castron, se scurge ananasul.
Carnea de porc cu ananas este o mancare de carne exotica deosebit de delicioasa. Se pun fasiile de carne intr-un castron, se scurge ananasul si din zeama se iau doua linguri si se amesteca cu doua linguri de sos de soia, doua linguri de vin, pasta de chili si doua lingurite de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda timp de treizeci de minute. Se curata gogosarii si se taie felii subtiri, dupa care se scoate carnea din castron, se lasa sa se scurga, apoi se prajeste la foc iute in uleiul incins. Se adauga gogosarii, se prajesc putin, apoi turnam peste carne marinata din castron si lasam sa fiarba timp de zece minute. Zeama de ananas o amestecam cu ketchup, otetul si amidonul, turnam peste carne si fierbem timp de 10 minute, iar la ultimul clocot, se adauga ananasul.
Ca garnitura, carnea de porc cu ananas, se poate servi cu orez fiert.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post