Se spala carnea, se scurge de apa si se intinde. Se curata ceapa si usturoiul. Carnea se condimenteaza cu sare, 2 catei de usturoi se tai in foi subti
Se spala carnea, se scurge de apa si se intinde. Se curata ceapa si usturoiul. Carnea se condimenteaza cu sare, 2 catei de usturoi se tai in foi subtiri si se aseaza deasupra carnii, impreuna cu frunzele de rozmarin spalate. Apoi infasuram carnea, o formam si o legam.
Pornim cuptorul (il preincalzim la 160 grade C). Taiem ceapa si usturoiul ramas, le punem intr-o tava, carnea desupra, turnam ulei si putina apa; se frige in cuptor, pana se inmoaie (aprox. 60-70 min). Intre timp se uda, daca e necesar, se mai pune apa. Pana se frige carnea, pregatim garnitura. Curatam varza de Bruxelles, apoi il fierbem timp de zece minute in apa putin sarata, o strecuram si indata o punem peste baconul taiat cubulete, deja fript in grasimea proprie. Se condimenteaza cu sare, piper si se inabuseste acoperit cateva minute.
Se serveste alaturi de carnea fripta.
Alte preparate culinare recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Musaca de vinete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post