Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura d
Carnea de miel, spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara cu 1 lingura de faina. Se asaza apoi intr-o cratita, se adauga bulion, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc potrivit, inabusit. Dupa 40-50 minute (la berbec dupa 1 ½-2 ore) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert ½ ora
Se serveste pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt
Astazi avem reteta de pizza cu vinete, dar o puteti pregati si cu alte legume. Nu doar ca este foarte simplu de facut, dar...
Pizza cu Vinete (Reteta Video)