Carne de miel cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingura tarhon
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingurita bulion de rosii
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca de apa calda si se lasa vasul acoperit pe foc mic. Se adauga tarhonul ales si spalat in mai multe ape. Tarhonul se toaca sau se lasa frunzele intregi. Se face un sos din faina, apa si bulion, apoi se adauga peste macare. Se sareaza, dupa gust, se pipereaza si se continua fierberea cateva minute
Mancarea se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Papanasi fierti

Supa de galuste

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post