Carne cu orez

Orezul se spala si se scurge. Cand tocanita este aproape gata, se pune orezul intr-un vas termorezistent, ardeii curatati, taiati marunt si rosiile ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • Tocanita de porc din 500 g carne
  • 300 g ardei verde
  • 150 g rosii
  • 200 g orez
  • Patrunjel verde
  • Sare

Mod de preparare

Orezul se spala si se scurge. Cand tocanita este aproape gata, se pune orezul intr-un vas termorezistent, ardeii curatati, taiati marunt si rosiile taiate bucati.

Se sareaza, se amesteca, se adauga atata apa cat sa depaseasca cu un deget nivelul mancarii. Se acopera vasul, se da la cuptorul incalzit dinainte si se caleste.

Se orneaza cu patrunjel si felii de ardei si rosii.

Carnea pentru tocanita se taie in cuburi mai mici decat de obicei.
Alte retete mancare

recomandate:

Ardei umpluti

Vita cuptor

Vinete maioneza

Vinete umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors