Carne cu branza de oaie si mazare

Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adaug

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne fiarta sau prajita
  • 400 g mazare
  • 100 g branza de oaie
  • 50 g slanina afumata
  • 100 ml smantana
  • 1 ceapa
  • Patrunjel
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga mazarea si patrunjelul maruntit si se lasa pe foc pana se inmoaie. Intre timp se amesteca branza cu smantana si se adauga la mazarea fiarta. La final adaugati si carnea taiata bucatele mici, precum si cubuletele de slanina. Daca e nevoie, presarati sare si piper.
Alte retete usoare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors