Carne cu branza de oaie si mazare

Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adaug

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne fiarta sau prajita
  • 400 g mazare
  • 100 g branza de oaie
  • 50 g slanina afumata
  • 100 ml smantana
  • 1 ceapa
  • Patrunjel
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga mazarea si patrunjelul maruntit si se lasa pe foc pana se inmoaie. Intre timp se amesteca branza cu smantana si se adauga la mazarea fiarta. La final adaugati si carnea taiata bucatele mici, precum si cubuletele de slanina. Daca e nevoie, presarati sare si piper.
Alte retete usoare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala