Carnati vanatoresti

• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de mistret 15 kg
  • slanina de porc 200 g
  • usturoi 1 buc (1 capatana)
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru uscat ½ lingurita
  • paprika 2 lingurite
  • 1 cescuta cu apa
  • membrane pentru carnati

Mod de preparare

• tocati cuburi mici slanina
• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional Ankarsrum
• adaugati in masina de tocat si usturoiul curatat de coaja
• amestecati carnea tocata si slanina intr-un bol incapator, adaugati condimentele dupa gust si framantati bine, adaugand apa treptat
• rulati cu grija membrana de carnati pe palnia masinii de tocat si umpleti cu grija carnatii
• din loc in loc puteti rasuci membrana, formand carnatii de dimensiunea dorita
• se pot consuma proaspeti sau uscati, dupa preferinta.

Pofta buna!

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...

Parteneri
Gustos.RO

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
ReteteCulinare.RO

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Prajitura Boema cu crema fina de branzica