Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata
Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata de coaja dupa care se trec prin razatoarea mare. Se face un sos dintr-o lingurita de faina si o ceasca de apa, se sareaza si se indulceste sosul cu doua lingurite de zahar si se rastoarna peste sfecla. Astfel pregatita sfecla se prajeste in uleiul in care s-au prajit carnatii. Se asaza pe un platou mare, se inconjoara cu bucati de carnati si se servesc imediat.
Pofta buna!
Alte retete usoare:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios