Carnati la cuptor

Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati
  • 1 ceasca de ulei
  • 6 oua
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 pahar sos de rosii
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna cu uleiul in care s-au facut. Intre carnati se sparg ouale, se acopera cu sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, se presara totul cu pesmet si se introduce forma in cuptor pentru un sfert de ora. Se lucreaza cu atentie pentru ca ouale sa ramina intregi.
Se servesc cu garnitura de legume sote.

Alte retete usoare:

Cartofi la cuptor

Zacusca cu ciuperci

Ciocolata de casa

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Oua scotiene

Saturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.

Oua scotiene
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide