Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna
Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna cu uleiul in care s-au facut. Intre carnati se sparg ouale, se acopera cu sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, se presara totul cu pesmet si se introduce forma in cuptor pentru un sfert de ora. Se lucreaza cu atentie pentru ca ouale sa ramina intregi.
Se servesc cu garnitura de legume sote.
Alte retete usoare:
Cartofi la cuptor
Zacusca cu ciuperci
Ciocolata de casa
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios