Carnati in sos de vin alb

Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca unif

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati
  • 1 pahar de vin alb
  • patrunjel verde
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca uniform, se adauga vinul, se acopera tigaia in care se fac si se lasa zece minute sa fiarba inabusit. Se rastoarna sosul de vin alb peste carnati si se presara patrunjel verde tocat fin.
Se servesc fierbinti, cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

Alte retete:

Salata de sfecla rosie

Mancare de spanac

Piept de pui cu ciuperci

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu blat de paine toast

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi https://www.bucataras.ro/retete/pizza-cu-blat-de-paine-toast-65417.html. La...

Pizza cu blat de paine toast
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea