Carnati in aluat de foietaj

Pentru a prepara aceasta reteta de carnati in aluat de foietaj sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati oltenesti, aluat de foietaj, unt, ou.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carnati oltenesti
  • 200 g aluat de foietaj
  • 30 g unt
  • 1 ou

Mod de preparare

Carnatii se taie cam de 7-8 cm lungime si li se cresteaza capetele. Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii. Se separa albusul de galbenus. Se ruleaza carnatii in fasiile aluat, lasand capetele crestate afara.

Se ia o tava si se unge cu unt. Se aseaza carnaciorii in ea, se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptor cam 5-7 minute.


Se servesc ca si gustare rece sau calda.

Alte retete recomandate:

Mancare de cartofi cu carne de pui

Mamaliga cu cas si slanina

Miel cu rozmarin si cimbru

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura turnata cu mere si biscuiti

Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...

Prajitura turnata cu mere si biscuiti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala