Pentru a prepara aceasta reteta de carnati in aluat de foietaj sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati oltenesti, aluat de foietaj, unt, ou.
Carnatii se taie cam de 7-8 cm lungime si li se cresteaza capetele. Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii. Se separa albusul de galbenus. Se ruleaza carnatii in fasiile aluat, lasand capetele crestate afara.
Se ia o tava si se unge cu unt. Se aseaza carnaciorii in ea, se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptor cam 5-7 minute.
Se servesc ca si gustare rece sau calda.
Alte retete recomandate:
Mancare de cartofi cu carne de pui
Mamaliga cu cas si slanina
Miel cu rozmarin si cimbru
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala