Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Toaca fleica de porc cu ajutorul accesoriilor de tocat ale robotului Ankarsrum si amestec-o apoi cu usturoiul dat prin presa, cu cimbrul, paprika, sare si piper dupa gust. Poti folosi paprika afumata sau iute, dupa plac.
Amesteca bine carnea si framant-o cu mana, adaugand supa rece.
Matele de porc spalate bine de tot se tin in apa rece cu putin otet, apoi se limpezesc bine.
Ruleaza matul de porc pe dispozitivul de umplut carnati si umple-i apoi cu carne. Poti sa ii faci mai lungi sau rasuciti, dupa plac.
Ii poti consuma proaspeti, facuti la cuptor si intepati din loc in loc sau ii poti lasa sa se usuce 1-2 zile pe o stinghie de lemn
Pentru cartofii taranesti, trebuie sa speli bine cartofii si sa ii fierbi in coaja, in apa cu sare. Optional, poti curata apoi coaja sau poti sa-i gatesti asa.
Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ceapa taiata solzisori impreuna cu usturoiul taiat felii subtiri.
Adauga apoi baconul si cand este aproape gata pune si cartofii fierti, scursi bine apa.
Condimenteaza cu sare si piper si lasa-i sa se rumeneasca putin
La final presara patrunjel verde tocat marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post