Carnat de casa simplu

Carnatul de casa este mai delicios si sanatos decat cel cumparat de la magazin, si nici nu necesita mult timp pentru a-l prepara. Se toaca bine carnea si se amesteca toate la un loc.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 850 g carne de porc
  • 150 g slanina
  • 4 catei de usturoi
  • ½ de lingurita de piper
  • ½ de lingurita de sare
  • condimente pentru carnat si
  • o lingurita de zahar.

Mod de preparare

Carnatul de casa este mai delicios si sanatos decat cel cumparat de la magazin, si nici nu necesita mult timp pentru a-l prepara. Se toaca bine carnea si se amesteca toate la un loc, apoi se framanta bine cu salitra -apa sarata.


Carnatul de casa, se poate servi ca aperitiv. Poate fi consumat uscat sau prajit.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala