Carnat de casa gustos

Carnatul de casa poate fi consumat crud sau uscat. Este foarte bun si pentru prepararea retetei va trebuie 1kg carne de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • 1kg carne de vita
  • 400 g slanina
  • o lingurita de piper
  • o lingurita de sare
  • 2 caciulii de usturoi
  • o lingurita de boia dulce
  • cimbru si
  • magheran

Mod de preparare

Carnatul de casa poate fi consumat crud sau uscat. Pentru a prepara aceasta reteta, se framanta carnea de porc tocata condimentata, adaugand 200 ml de apa sarata sau supa de oase. Se fac carnatii, se lasa la scurs pe o vergea pana a doua zi, apoi se dau la fum sau se consuma asa.


Carnatul de casa poate fi consumat crud sau afumat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala