Burger Botham

Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Amestecati si zdrobiti toate ingredientele laolalta. Folositi pesmetul atat cat e necesar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cepe rosii tocate
  • 2 oua
  • 1 sau 2 maini de pesmet proaspat
  • 1 lingura de seminte de coriandru
  • zdrobite
  • 1 varf de cutit de seminte de chimen
  • zdrobite
  • 1 lingurita cu varf de mustar Dijon
  • sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Amestecati si zdrobiti toate ingredientele laolalta. Folositi pesmetul atat cat e necesar pentru a lega si subtia compozitia. Impartiti totul in 4 parti, apoi modelati cu grija si delicatete fiecare burger, dandu-i forma unei mingi de cricket. Introduceti chiftelele astfel modelate in cuptor si coaceti-le vreme de 25 de minute, astfel incat interiorul sa ramana usor rozaliu, iar exteriorul sa devina rumen si crocant.

Serviti alaturi de o chifla rumenita pe gratar, cu putina salata, niste

castraveti cornison murati, salsa de rosii, o halba de bere si o sticla

de ketchup.

Alte retete recomandate:

Tocanita de vita

Friptura de vita la cuptor

Ravioli cu ciuperci, sos de smantana si friptura de vita

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors