Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Acestea se dau prin masina de tocat. Feliile de franzela se inmoaie in lapte caldut, apoi se scurg bi
Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Acestea se dau prin masina de tocat. Feliile de franzela se inmoaie in lapte caldut, apoi se scurg bine, se maruntesc si se amesteca apoi cu pulpa de porc tocata.
Ceapa curatata se taie pestisori si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei. Se adauga carnea tocata peste ceapa, iar cand aceasta incepe sa se rumeneasca se presara deasupra faina si se stinge cu zeama de oase. Se potriveste de sare si piper, se adauga susanul si se lasa acoperit, sa fiarba inabusit. Se condimenteaza cu ienibahar si se presara cu marar tocat. Se unge cu putin unt un vas termorezistent si se pune carnea. Deasupra se asaza bucatele de unt si se lasa la cuptor, pana se patrunde bine.
Se serveste calda, cu diferite sosuri.
Alte retete usoare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala