Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in suc
Se toaca carnea si se pune intr-o cratita impreuna cu ceapa tocata marunt si cu o bucata de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea in sucul ei amestecind din cind in cind sa nu se lipeasca. Dupa ce carnea este bine fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa), se potriveste de sare si piper si se lasa sa scada. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cind carnea este calduta, se mai da o data prin masina de tocat, adaugind la sfirsit o felie de piine. Tocatura se amesteca bine cu oul si cu verdeata. Cu aceasta compozitie se ung si se ruleaza clatitele preparate in prealabil. Se asaza intr-o tava si se dau la cuptor 7-8 minute.
Se serveste calda
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios