Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie felii.
Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (daca se folosesc ciuperci conservate, acestea se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Usturoiul se curata si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se impaneaza cu slanina, se inabusa in ulei si 100 ml apa, se adauga ceapa, telina, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, usturoi, pasta de tomate, cuburile MAGGI, piper, sare si, treptat, apa. Se fierbe inabusit cca 1 ora. Carnea fiarta se portioneaza. Sosul se paseaza si se fierbe cca 10 minute impreuna cu ciupercile, vinul si zaharul.
Boeuful breze cu ciuperci se serveste cald, cu diferite garnituri din legume sau galuste de cartofi.
Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa