Se rumenesc intr-o cratita felii de costita afumata, impreuna cu vreo 15 fire de arpagic sau ceapa. Se scot acestea si se pune bobocul sa se rumeneasc
Se rumenesc intr-o cratita felii de costita afumata, impreuna cu vreo 15 fire de arpagic sau ceapa. Se scot acestea si se pune bobocul sa se rumeneasca bine pe toate partile.
Se scoate din cratita bobocul, se pune o lingura de faina si se face, cu untul din cratita, un rantas stins cu doua cani de apa (500 ml). Se pun din nou in cratita: bobocul, costita si arpagicul si 1 kg de mazare tanara, boabe. Se pune sare si piper. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit, pana cand rata este bine fragezita, iar sosul potrivit de scazut.
Se taie rata in bucati, se asaza pe farfurie, iar imprejur mazarea, feliile de costita si arpagicul.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios