Biftecuri prajite

Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne de porc
  • 250 gr carne de vaca
  • 1 ou
  • 1 lingura de pesmet
  • 1lingura de faina
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de mustar si una de pesmet. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se omogenizeaza. Din amestec se fac biftecuri mari, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins cate cinci minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu garnitura de legume si salata de sezon.

Alte retete care contin carne:

Clatite cu carne

Varza cu carne

Pui cu dovlecei

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolata de casa

Ciocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)

Ciocolata de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide