Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se dau prin faina, se frig in untura fierbinte.
Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se dau prin faina, se frig in untura fierbinte, intai pe o parte, apoi pe cealalta, ca si antricoatele. Cand sunt gata se scot si se tin la cald.
Se pregateste repede urmatorul sos: se scurge o parte din, grasimea din tava, iar in sosul ramas se toarna o lingura de apa. Se lasa sa dea cateva clocote, amestecand cu lingura sa se ia rumeneala de pe tava. Sosul se strecoara peste biftec.
Biftecul in faina se serveste fierbinte cu cartofi prajiti.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post