Biftec elvetian

Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se pastreaza in uleiul in ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii muschi de vaca
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca de ulei
  • usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • o jumatate de lamaie
  • 1 ou

Mod de preparare

Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se pastreaza in uleiul in care s-au facut si se acopera cu un pahar de vin alb. In sosul acesta se adauga : zeama de la o jumatate de lamaie, sare si usturoi tocat marunt. Se fierbe totul acoperit un sfert de ora, dupa care se scot biftecurile pe un platou garnisit cu legume sote si se acopera cu sosul in care s-au facut.

Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Ghiveci de legume

Mancare de mazare

Ardei copti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolata de casa

Ciocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)

Ciocolata de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide