Separati pulpele inferioare, cele superioare si pieptul pasarii sau rugati-l pe macelar sa faca acest lucru. Intr-un castronel, bateti branza ricotta
Separati pulpele inferioare, cele superioare si pieptul pasarii sau rugati-l pe macelar sa faca acest lucru. Intr-un castronel, bateti branza ricotta cu cimbrul tocat marunt. Asezonati usor compozitia. Cu doua degete, desprindeti partial pielea de pe piept si pulpe. Cu o lingurita, introduceti usor amestecul de ricotta intre piele si carne, apoi trageti pielea inapoi ca sa acopere umplutura.
Preincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Asezonati carnea, turnati putin ulei de masline intr-un vas pentru cuptor si frigeti pulpele pe plita timp de 5 minute, pana devin crocante si aurii. Apoi puneti in vas si pieptul (asezat cu pielea in sus), dupa care adaugati un cubulet mare de unt, impreuna cu usturoiul si vinul. Introduceti vasul la nivelul de sus al cuptorului preincalzit si coaceti timp de 25 de minute, apoi adaugati semintele de rodie si mai coaceti inca 5 minute, moment in care carnea de pe pulpe va fi bine patrunsa si pielea va deveni crocanta. Scoateti vasul din cuptor si asezati-l din nou pe plita. Adaugati spanacul si lasati-l sa se inmoaie. Veti obtine astfel un sos excelent. Verificati asezonarea (ar trebui sa fie tocmai bun), apoi asezati pe fiecare farfurie cate o bucata de piept, o pulpa superioara si una inferioara, garnisind cu spanac si rodii de jur-imprejur.
Deasupra fiecarei portii, turnati cate putin din sosul obtinut si serviti cu cartofi fierti.
Alte retete recomandate:
Tocanita taraneasca de ciuperci
Carne de vita cu cartofi
Pulpe de pui la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post