Berbecut cu legume

Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si m

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 felii de berbec
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca mazare
  • 1/4 I zeama de la mazare
  • 1 lingurita praf de maghiran
  • 1 lingura margarina sau ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Se curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata.

Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si maghiran si inabusi 40-50 de minute, pana devin fragede.

Se dizolva faina cu 2-3 linguri de zeama de la carne si mazare si adaugi si boia; torni peste carne si mai lasi sa dea 2-3 clocote.
Se serveste alaturi de mazare

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Miel betiv

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Penne cu dovlecei si busuioc

O reteta pe cat de usoara pe atat de gustoasa!

Penne cu dovlecei si busuioc
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide