Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet.
Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Faina se cerne. Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu 100 ml apa cca 15 minute. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cantitatea de apa ramasa (350 ml), cubul MAGGI si se continua fierberea. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga bamele, felii de rosii, sare si se continua fierberea. La final se adauga vin, 1 din patrunjel si se mai fierb 2-3 minute.
Bame cu carne de vita si vin alb se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si decor de rondele de lamaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post