Bame cu carne de vita

Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la fo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. carne de vita (sau pasare)
  • 250 gr. bame
  • 30 gr. margarina
  • 3 buc. rosii
  • 1/4 l bors
  • 1 buc. ceapa
  • verdeata

Mod de preparare

Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sint aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors