Arpagic cu miel

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 lamaie
  • 200g arpagic
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 lg boia dulce
  • tarhon
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper si cca 6 lg ulei de masline.

Asezam pulpa intr-o tava si stropim cu amestecul de condimente.

Dam tava la cuptor si o lasam pana se fragezeste carnea.

Din cand in cand stropim carnea cu sosul format in tava.

Spre final adaugam arpagicul si rosiile zdrobite.
Servim mancarea cu garnitura de cus cus.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors