Aripioare de pui marinate

Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana se omogenizeaza. Aripioarele se curata, se spala si se pun in marinata. Se lasa la marinat c

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Marinata:
  • zeama de la o portocala
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sos de soya
  • 1 lingurita de sos Worcester
  • cimbrisor
  • aripioare de pui

Mod de preparare

Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca pana se omogenizeaza.

Aripioarele se curata, se spala si se pun in marinata. Se lasa la marinat cel putin o ora.

Se pun apoi la cuptorul incins, circa 45 de minute. Se mai stripesc din cand in cand cu sosul din tava.


Se servesc cu puire de cartofi si muraturi.

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de toamna

Imi plac mult ciorbele simple cu legume si profit de bunatatile pe care le primesc de la fiecare anotimp productiv. Toate...

Ciorba de toamna
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala