Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si c
Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si cu mustar. Se adauga sare, piper, cimbru si cuisoare. Se curata usturoiul, se piseaza bine pana cand se obtine o pasta si se adauga si el la amestecul de miere. Se lasa aripioarele la marinat in acest amestec timp de aproximativ o ora. Se scot apoi, se dau prin susan si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc fierbinti, cu salata verde si garnitura de orez.
Alte retete culinare pui recomandate
Tocanita de pui
Piept de pui
Pui cu legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post