Aripioare cu varza de Brussels, unt si lamaie

Varza de Brussels se opareste 5-6 minute in apa clocotita cu sare, dupa care se scurge. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga varza de Brussels si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 aripioare de pui
  • 500 gr varza de brussels
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei
  • 50 gr ardei
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Varza de Brussels se opareste 5-6 minute in apa clocotita cu sare, dupa care se scurge. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga varza de Brussels si jumatate din cantitatile de sare si piper. Se calesc putin si se stoarce deasupra jumatate de lamaie. Aripioarele se condimenteaza si se pun intr-o tava cu ulei si putin apa. Se introduc in cuptor pentr 25-30 de minute, la foc potrivit.
Mancarea se serveste calda, decorata cu ardei se felii de lamaie.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Rulada de porc

Muschi de porc la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors