Pentru aripioare crocant de gustoase veti avea nevoie de aripi de pui, lapte batut, pesmet, susan si condimente. Astfel ca, aprindeti cuptorul la treapta 6 sau 200C.
Pentru aripioare crocant de gustoase veti avea nevoie de aripi de pui, lapte batut, pesmet, susan si condimente. Astfel ca, dragilor, aprindeti cuptorul la treapta 6 sau 200C, in functie de felul cuptorului, gaz sau electric.
Intr-un bol puneti cele 200 ml lapte batut, iar in alt bol amestecati 100 gr de pesmet cu boiaua de ardei, cimbrul uscat si semintele de susan. Asezonati.
Inmuiati pe rind fiecare aripioara, de pui, evident! mai intii in bolul cu laptele batut, apoi treceti-le cu seriozitate maxima prin bolul cu pesmet.
Asezati-le frumos intr-o tava de copt, peste care ati pus o foaie de copt. dati-le la cuptor pentru 40-45 minute, pana ce se rumenesc frumos. Pe la jumatatea intervalului de timp pentru coacere, adica dupa vreo 15-20 minute, scoateti tava si stropiti aripioarele cu ulei. Lasati-le apoi la rumenit.
Serviti-le aripioarele crocant de gustoase cu piure de cartofi si salata de varza. o bunatate de te lingi pe deste.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post