Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, arip
Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, aripile fiind strinse bine. Se pune in frigider pentru 5 ore/peste noapte. Se separa sosul de aripi, pastrind sosul. In alt vas amestecati miere+sos, tomate+restul sosului din frigider. Se incalzeste cuptorul in prealabil si apoi puneti aripile inauntru pentru 10 min, dupa ce au fost unse cu sos. Se intoarce aripile pe cealalta parte si ungeti din nou cu sos, eventual, se toarna tot in tava. Se scoate peste 10 min sau cind sunt gata (culoare rosu inchis-maro)
Cu orez , sau cartofi. 4 persoane
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post