Ardei umpluti cu piept de pui si jambon

Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei rosii
  • 3 felii de paine neagra
  • 2 cepe
  • 2 bucati piept de pui
  • 200 g jambon
  • 100 g masline negre
  • 1 vin alb sec
  • 3 linguri de parmezan
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • cateva fire de cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor.

Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei

incins, apoi se pune intr-un castron.

Se adauga painea taiata cubulete, jambonul si pieptul de pui, tocate, maslinele, curatate de samburi, patrunjelul si cimbrul, tocate marunt, uleiul ramas si putin piper.

Se adauga jumatate din cantitatea de vin si se amesteca

bine.

Se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se presara cu

parmezanul ras.

Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu vinul ramas si se lasa la cuptor circa 1 ora.

Se servesc calzi, cu garnitura de orez sau cu salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

vinete cu ardei,

tocanita ardei

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors