Ardei umpluti

Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 ardei
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 50 gr orez
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 3-4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 rosii

Mod de preparare

Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.Se curata ardeii de seminte se spala si se sareaza in interior. Mararul, patrunjelul si ceapa se toaca marunt. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimentele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umple ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.


Ardeii umpluti se servesc fierbinti.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala