Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.
Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.Se curata ardeii de seminte se spala si se sareaza in interior. Mararul, patrunjelul si ceapa se toaca marunt. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimentele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umple ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.
Ardeii umpluti se servesc fierbinti.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzolaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala