Ardei umplut

Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat, pasata, delikatul! Se opreste focul si se adauga carnea amestecand bine. F

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ardei
  • 4 cepe
  • 1/2 cana orez
  • 650-700 g carne tocata
  • 2 linguri de pasat
  • delikat

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat, pasata, delikatul! Se opreste focul si se adauga carnea amestecand bine. Fiecarui ardei i se taie capacul si se umple cu amestecul de carne, se pune capacul sau putina faina! Ardeii umpluti se aseaza in oala, in picioare si se pune apa pana sunt acoperiti! Se fierb la foc potrivit pana se inmoaie!


Se servesc calzi cu smantana.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors