Ardei prajiti cu cartofi

Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa. Pe fiecare ardei punem

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 ardei curatati si taiati in jumatati pe persoana
  • Cartofi zdrobiti cu ceapa
  • Carnat si slanina afumate in cantitate dubla fata de ardei
  • Smantana

Mod de preparare

Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa.

Pe fiecare ardei punem cate o felie de carnat afumat si una de slanina afumata.

Stropim cu smantana si punem la cuptor pana cand ardeii devin moi si slanina se prajeste putin.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Spanac cu lapte

Pulpe de pui in sos picant

Friptura de pui cu legume

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala