Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa. Pe fiecare ardei punem
Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa.
Pe fiecare ardei punem cate o felie de carnat afumat si una de slanina afumata.
Stropim cu smantana si punem la cuptor pana cand ardeii devin moi si slanina se prajeste putin.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Spanac cu lapte
Pulpe de pui in sos picant
Friptura de pui cu legume
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala