Mai intai curat o oala de cartofi si-i pun la fiert . Intre timp pregatesc doua cepe, marar, faina alba si smantana : calesc ceapa taiata marunt. Cand
Mai intai curat o oala de cartofi si-i pun la fiert .
Intre timp pregatesc doua cepe, marar, faina alba si smantana :
calesc ceapa taiata marunt.
Cand e aurie pun faina.
Pe care o sting cu zeama din fiertura de cartofi.
Adaug mararul si smantana , cu ceva sare.
Dupa ce se amesteca bine, torn peste cartofii scursi de apa.
i las un clocot , sa se patrunda si cartofii.
Am luat una bucata antricot de vitel, pe care am dezosat-o, felii grosute (1,5 - 2 cm ), am scurs-o de sange si am bagat-o in vas vidat la frigider, unde am lasat-o 10 zile.
Am bagat doua bucatane la gratar, fara absolut nici un condiment, fara sa bat carnea.
Am taiat bucatile sa vad cam cum s-au patruns.
Se poate servi cu cartofi noi cu smantana.
Pofta buna!
Reteta Antricot de vitel pe gratar cu cartofi noi a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Scallopine alla marsala,
Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,
Rulouri de carne de vitel
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios