Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Castravetii se curata de coaja, de seminte si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati si se spala. Oul se spala sub jet de apa rece. intr-un vas se inabusa ceapa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga orez, se continua inabusirea cu 200 ml apa, sare si piper. Vasul se introduce la cuptor 10 minute, timp in care se fierbe orezul, se raceste, se amesteca cu ou, castraveti murati, 1 din patrunjelul verde. Pe bucatile de antricot unse cu mustar se aseaza din compozitia de orez, se ruleaza, se trec prin 50 g faina. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas cu 30 ml ulei si se frig la cuptor 8-10 minute. Separat, se inabusa ceapa ramasa (50 g) si morcovii in 20 ml ulei si 50 ml apa, la care se adauga faina (50 g) dizolvata in 100 ml apa rece, cubul MAGGI, apoi, treptat, cantitatea de apa ramasa si foile de dafin. Sosul fiert se paseaza peste antricoate (rulouri), se adauga smantana, sare si se fierb impreuna cca 8 minute.
Antricotul de vita tirolez se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post