Aveti nevoie de antricot de vitel, sare, piper, ulei, vin rosu, ceapa, ciuperci si unt.
Antricotul de vita in sos este delicios. Pentru prepararea acestei retete cu carne de vita se spala antricotul si se pune intr-o tava. Se stropeste cu ulei, vin, se condimenteaza cu sare, piper si salvie. Se acopera cu o folie si se lasa la rece sa se macereze. Separat se curata ciupercile si se feliaza. Se calesc impreuna cu ceapa, apoi se lasa la inabusit cu putina apa, sare si piper boabe. Se adauga putin unt si 4-5 linguri vin rosu. Antricotul de vitel se baga la cuptor si se lasa 80 de minute la 220 grade. Se stropeste cu sosul din tava, apoi se adauga sosul de ciuperci si se mai lasa cateva minute in cuptor.
Antricotul de vita in sos se serveste cu garnitura de legume.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post