• fasonati carnea de vita daca este necesar • asezonati bucata de vita si puneti cca. 2
• fasonati carnea de vita daca este necesar
• asezonati bucata de vita si puneti cca. 2 picaturi de ulei de trufe albe (cate una pe fiecare parte – nu puneti mai mult pentru ca acesta este foarte puternic)
• vidati-o cu aparatul de vidat FoodSaver si introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide la 62⁰C pentru 40 de minute
• infigeti termometrul in mijloc – acesta trebuie sa arate 42⁰C pentru medium rare – daca arata mai putin, inseamna ca va trebui s-o mai lasati
• scoateti-o si lasati-o sa se odihneasca, sa se „aseze" sucurile timp 30 de minute
• strict optional, o puteti breza pe fiecare parte in putin unt si putin ulei, pana ce ii veti realiza o crusta brun aurie pe fiecare parte.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post