Pentru antricot de vita cu ciuperci si smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se taie felii subtiri.
Pentru antricot de vita cu ciuperci si smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Ciupercile proaspete se curata, se spala cu multa apa, se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Bucatile de antricot se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Ceapa se inabusa in 25 ml ulei si 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa, jumatatile de cuburi MAGGI, apoi, treptat, restul de 300 ml de apa si se fierb cca 8 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de antricot, se adauga ciupercile inabusite in unt, se adauga ciupercile inabusite in unt, smantana, cimbru, sare si piper, iar la final se toarna vin.
Antricotul de vita cu ciuperci si smantana se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur, decor din felii de lamaie si patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post