Pentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin si se sareaza.
Pentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala, se taie felii (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie felii). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Ficatul se spala si se taie bucati mici. Costita afumata se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de antricot trecute prin faina se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga ceapa, ficatul si costita afumata. Separat, se inabusa ciupercile in 50 ml ulei, se adauga peste bucatile de antricot; se fierb impreuna cca 10 minute. Se adauga pasta de tomate, jumatatile de cuburi MAGGI, 400 ml apa, sare, piper si se continua fierberea 10-15 minute. La sfarsit, se adauga vin si jumatate din cantitatea de patrunjel.
Antricotul de vita brasovean se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post